Mini checulete in coji de oua

de elena1988 in Prajituri, 3 Noi 2010 | 11204 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 5 oua,
  • zahar cat vreti sa fie de dulce checuletele( eu pun cam 300gr de zahar la 5 oua)
  • putin praf de copt,
  • faina cat sa iasa un aluat mai grosut,
  • 2 linguri de cacao,
  • coaja de lamaie,
  • esenta de vanilie.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mini checulete in coji de oua:

Albusurile se bat spuma , galbenusurile se freaca cu zaharul pana devine o crema mai alba, se adauga esenta de vanilie, coaja de lamaie, si putin din albusuri, putin din faina pana terminam albusurile si mai adaugam faina cat mai este nevoie, impartim compozitia in doua si intr-una din ele punem cacao, se umplu cojile de oua doar pe jumatate pentru ca ele vor creste de la praful de copt, se face testul cu scobitoarea, se orneaza cu ciocolata sau cu ce vreti voi, sunt foarte potrivite pentru Paste.

Daca ti-a placut reteta noastra "Mini checulete in coji de oua" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (23)

elena1988 1

09.03.2011, 17:09

sufletista

deyutzky 1

13.03.2011, 20:42

le-am vazut si pe blogul tau ...sunt minunate la fav

elena1988 1

16.03.2011, 14:31

deyu sper sa le faci de paste

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

ieri la 22:08

Muschiulet de porc savuros cu rosii cherry si mozzarella gratinata

de Rocsi 9

ieri la 20:56

Salata traditionala greceasca cea mai simpla reteta

ieri la 19:20

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Chec Iepuras